WORLD COMMUNITY for

CHRISTIAN MEDITATION

WCCM Norge

27. oktober - 1. november 2020


Retretten blir realisert disse dagene, med foredrag og innledninger av Laurence Freeman. 


Tema er From ego to self.


Praktiske opplysninger følger. Kontakt wccm@wccm.noVi har en tid jobbet for å få til en retrett/ retreat for en norsk gruppe på Bonnevaux i Frankrike.

Nå har vi lykkes med en avtale, fra 27 oktober til 1 november 2020.

Det er kun disse dagene som er ledige for oss, hvis vi ønsker at Laurence Freeman er tilstede og kan holde foredrag. Mer informasjon om tema og innhold kommer. Dette vil være en unik mulighet for oss som norsk gruppe til å oppleve  stille dager med foredrag, meditasjoner og stille turer i vakker natur.


Bonnevaux er et tidligere benediktinerkloster fra det 12 århundre. Det blir nå restaurert, design av DP Architects. Restaureringen av Bonneveaux vant Gull i London Design Awards. Klosteret er ferdig restaurert, og konferansesenteret blir åpnet nå i januar. Fremover jobbes det nå med retreat senteret, som er forventet ferdigstillet annen halvdel av 2020.  

Bonnevaux ligger nær Poitiers, sør for Paris.


Les mer på www.bonnevauxwccm.org

Se gjerne videoen BONNEVAUX 2019 IN REVIEW på vår Bonnvaux-side


Dette er et forhåndsvarsel. Sett av dagene hvis du er interessert og meld gjerne uforpliktende interesse til wccm@wccm.no.

.

Bonneveaux har gjestehus, men hvis det blir stor pågang, finnes det også overnattingsmuligheter på B&B i nærheten.

Prisene vi har fått oppgitt nå, for fem netter, full pensjon, og etter dagens kurs er:

Dobbeltrom NOK 3960,-/4210,-.

Enkeltrom NOK 5450,-/5695,-.

Reiseutgifter kommer i tillegg, og bestilles av den enkelte. Man kan ta fly til Paris, tog TGV fra Paris (fra Gare Montpernasse) til Poitiers, og taxi fra Poitiers til Bonnevaux.